Natuurlijk hopen we dat je zeer tevreden bent over je aankoop bij MOAI-SA BY ANKE. Is de bestelling toch niet naar wens? Dan kun je binnen 14 dagen de bestelling retourneren. Op deze pagina vindt je alle belangrijke informatie over het retourneren van je bestelling. Heb je een vraag en staat het antwoord er niet bij? Stuur ons dan een e-mail met je vraag naar moaisa.byanke@gmail.com

 

Stap 1. Vul het retourformulier in. 

Stap 2. Verpak het artikel indien mogelijk in de originele verpakking en voeg het retourformulier toe. 

Stap 3. Plak het oude label af zodat het adres niet meer zichtbaar is. Vermeld vervolgens de volgende gegevens op het pakkket: 

 

MOAI-SA BY ANKE

Garastrjite 10a

8773KW Folsgare 

 

Stap 4. Geef je pakket af bij een postorderbedrijf naar keuze af. 

Wij nemen vervolgend je retour in behandeling 

 

Retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen bedenktijd.

- Bij retournering van artikel(en) dient het retourformulier altijd ingevuld te worden.

- Goederen dienen altijd goed verpakt te worden, om transportschade te voorkomen. 

- Beschadigingen en/of gebruikssporen kunnen een reden zijn om de retourartikelen te weigeren. 

- De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

- Retourneren is op eigen risico.

- Wanneer een product dusdanig bij terugsturen beschadigd is door een slechte verpakking zal na contact worden afgestemd hoeveel procent van de nieuwwaarde wordt gecrediteerd. 

- Een product wat is gemaakt op jouw wensen, kan niet worden geretourneerd 

 

Checklist retourneren

Controleer de volgende punten voordat je de bestelling aan ons retourneert: 

- De retourzending is binnen 14 dagen na de ontvangt van de bestelling aangemeld het postorderbedrijf;

- De retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden;

- Je hebt het retourfomulier bijgevoegd bij de retourzending; 

- Bewaar het verzendbewijs goed, dit is de bevestiging van het retourpakket. 

- Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via moaisa.byanke@gmail.com

 

 

Verdere informatie

  • Retourneren via PostNL, DHL of ieder ander postorderbedrijf

Je kan er voor kiezen om je pakket via een ander postorderbedrijf retour te sturen. Bijv. PostNL of DHL. Print het retourformulier uit en/of stuur deze gegevens via de mail naar ons toe. Op dit formulier geef je aan welk(e) artikel(en) je wilt retourneren. Plak/schrijf het adres van MOAI-SA BY ANKE op het pakket en breng het vervolgens naar het postorderbedrijf. Retourneren is op eigen kosten en risico.

  • Terugbetaling binnen 14 dagen

Wij betalen je zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsverklaring en/of het retourformulier, het totale aankoopbedrag exclusief de leveringskosten terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen terug met hetzelfde middel als waarmee jij betaald hebt. 

  • Voor wie zijn de kosten van retourneren?

De kosten van het retourneren zijn voor je eigen rekening. 

  • Wil je je artikel ruilen?

Een gekocht artikel kan helaas niet geruild worden. Wel kun je het artikel retourneren en een nieuwe online bestellen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie hierover: moaisa.byanke@gmail.com

  • Is het artikel bij ontvangst beschadigd of heb je een klacht?

Wij doen uiteraard altijd ons uiterste best om je bestelling goed naar je op te sturen. Mocht het toch voorkomen dat je bestelling niet compleet of beschadigd is, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Onze klantenservice is bereikbaar via moaisa.byanke@gmail.com.

  • Wil je de bestelling herroepen? 

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht, maak dan gebruik van het modelformulier, maar dit mag ook per e-mail. Na ontvangst van deze melding, krijg je van ons per e-mail een bevestiging. Nadat je de melding hebt gedaan, heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling daadwerkelijk terug te sturen. 

  • Behandeling bestelling

Je mag de ontvangen producten net zo behandelen als je in een fysieke winkel zou doen. Als het hiervoor nodig is de verpakking te openen, verzoeken wij je dit zo netjes mogelijk te doen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.