Woonaccessoires 

Moai-sa by anke maakt niet alleen kussens, maar ook wanddecoratie van mooie stoffen. 

Voor elke gelegenheid geeft deze decoratie zijn eigen sfeer. En net als bij de kussens, kan er ook in opdracht gemaakt worden. 

Kijk eens naar de vlaggenlijnen die tegenwoordig van mooie rijke stoffen gemaakt worden. Deze zijn een musthave als het gaat om versiering. 

Of de heerlijk ruikende hartjes die gevuld zijn met echte gedroogde lavendel uit eigen tuin.

Dan zijn er nog de super leuke ballonnen van stof die een geweldig alternatief zijn voor wanddecoratie in de kinderkamer. Met deze stijlvolle selectie aan zachte stoffen in verschillende kleuren creëer je gegarandeerd sfeervolle en knusse kinderkamer.

Daarnaast heeft Moai-sa by anke diverse woonaccessoires uit het Marokko en Bali. Deze zijn van natuurlijke materialen en met de hand gemaakt. 

Vanaf 17 juni verkrijgbaar

Bybazz Amberblokjes Cadeauset

€ 14,95
Vanaf 17 juni verkrijgbaar

Bybazz Amberblokjes Cadeauset

€ 14,95

Met dit geurcadeau zit je altijd goed. Heerlijk langdurige aroma op een houten schaaltje waarin een capiz schelp is verwerkt. Daarnaast krijg je er ook een mini rasp bij om de geur weer te activeren mocht deze na verloop van tijd iets afnemen. Het schaafsel kun je ook in de stofzuigerzak doen zodat er tijdens het zuigen een heerlijke geur verspreid wordt. 

Als extra gift zit er nog een schattig armbandje bij welke handgemaakt is in Pakistan. 

Deze 'sandy beach" beleving waan je jezelf even op het strand. 


SAMEN CREËREN WE WAT MOOIS