Ballonnen van stof

Deze super leuke ballonnen van stof zijn een geweldig alternatief voor wanddecoratie in de kinderkamer. Met deze stijlvolle selectie aan zachte stoffen in verschillende kleuren, creëer je gegarandeerd een sfeervolle en knusse baby- of kinderkamer.  Hang ze apart of groepeer ze in verschillende kleuren. Of combineer een ballon samen met een bijpassende vlaggenlijn. 

Het is helemaal geweldig als je de ballon laat  personaliseren. Je kunt per ballon een tekst en kleur van het garen kiezen.  Hoe leuk is het om dit unieke cadeau te geven of te krijgen 🥰 

De ballonnen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Gemaakt van natuurlijke stoffen; Katoen, Linnen, poplin Mousseline Sterren. Aan de achterkant zit een lus waar de ballon aan opgehangen kan worden.

Zit je kleur of maat er niet tussen, Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Nieuw personaliseren mogelijk

Decoratie ballon van stof

€ 9,95
Nieuw personaliseren mogelijk

Decoratie ballon van stof

€ 9,95

Deze super leuke wanddecoratie is een leuke aanvulling op je babykamer, of leuk als cadeau. 

Afmeting:

17 x 29 cm

21 x 36 cm 


Let op; Deze ballon is geen speelgoed, kinderen kunnen verstrikt raken in de bijbehorende koord. Hang de ballon buiten bereik van kinderen op. 

 

Beschrijving

Ballon is gemaakt van natuurlijke stoffen. Aan de achterkant zit een lus waar de ballon aan opgehangen kan worden.  Zoek je een speciale kleur of afmeting die hier niet tussen zit, zoek dan contact met ons op zodat we samen iets moois kunnen creëren. 


Afmeting

Afmeting;

21cm hoog en 17cm breed

36 cm hoog, en 21 cm breed 

Materiaal

  • Katoen
  • Linnen
  • poplin Mousseline Sterren.
  • Bouclé 100% Oeko-tex 

Vulmateriaal is van gerecycled polyester